in , ,

(video) Iresponsabilitate totală! În raionul Cahul, 14 persoane au urcat într-o maşină de serviciu, condusă de un şofer beat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Zău, unii şoferi din ţara noastră nu numai că nu se declară responsabili faţă de pasagerii care îi transportă, ci şi faţă de sine. Pofta pentru alcool este mai mare decât pofta pentru viaţă, din păcate.

Ieri seara, ofițerii Direcției patrulare Sud au oprit în apropriere de satul Lebedenco din raionul Cahul un microbuz cu pasageri, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție impuse de către Comisia naționala extraordinară de sănătate publică.

În habitaclul autovehiculului se aflau 14 persoane, lucrători agricoli ai unei întreprinderi, care se întorceau acasă după o zi de muncă. Însă, șoferul de 56 de ani care conducea maşina avea semne de stare de ebrietate. Imediat acesta a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat 0,56 mg/l de alcool pur în aerul expirat.

Un microbuz cu oameni în salon stopat de INSP, șoferul se afla în stare de ebrietate

Un microbuz cu oameni în salon stopat de INSP, șoferul se afla în stare de ebrietateIeri seara, ofițerii Direcției patrulare Sud au stopat în apropriere de satul Lebedenco, raionul Cahul un microbuz cu pasageri, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție impuse de către Comisia națională extraordinară de sănătate publică.În salon se aflau 14 persoane, lucrători agricoli a unei întreprinderi și se întorceau acasă după o zi de muncă. Însă, șoferul de 56 de ani care conducea autobuzul avea semne de stare de ebrietate. Astfel, acesta a fost testat cu apăratul Drager, rezultatul a arătat 0,56 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii, pasagerii fiind duși până la destinație cu un alt conducător auto de la firmă.Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îndemnăm toți participanții la trafic să respecte regulamentul circulației rutiere și să fie vigilenți atunci când pornesc la drum, iar dacă știi că ai consumat alcool, nici într-un caz nu urca la volanul unui vehicul.

Gepostet von Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP am Freitag, 2. Oktober 2020

Conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii, pasagerii fiind duși până la destinație cu un alt conducător auto de la firmă. Dificil de spus dacă toţi aceşti oameni ar fi ajuns acasă cu bine dacă s-ar fi întâmplat un accident.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îndemnăm toți participanții la trafic să respecte regulamentul circulației rutiere și să fie vigilenți atunci când pornesc la drum, iar dacă știi că ai consumat alcool, nici într-un caz nu urca la volanul unui vehicul!

Vezi şi:

Iti place articolul?