(video) Jaguar ne arată înainte de premiera noului E-Pace condiţiile în care a fost testat

Jaguar ne arată că noul SUV pe care îl va arăta în premieră mondială peste o săptămână a fost adaptat pentru a se deplasa în orice condiţii şi pe orice suprafaţă de drum. Noul Jaguar E-Pace nu va fi doar o maşină pentru deplasări prin zonele urbane, ci şi una capabilă să iasă în off-road.

Britanicii au dezvăluit un filmuleţ şi câteva fotografii în care ni se arată SUV-ul camuflat în timpul mai multor teste. Jaguar spune că pentru a-i fi puse la încercare capacităţile au fost construite 150 de prototipuri.

Maşinile au fost duse atât după cercul polar de nord, la temperaturi de -40 de grade Celsius, cât şi pe nisipurile fierbinţi din Orientul Mijlociu, acolo unde temperatura depăşea 48 de grade Celsius.

De asemenea, noul Jaguar E-Pace nu a putut evita asfaltul, iar cel mai bun loc pentru a-l încerca nu este în altă parte decât pe Nurburgring. Acolo E-Pace a făcut peste 400 de tururi.

Amintim că primul anunţ oficial despre lansarea curândă a noului Jaguar E-Pace a fost făcut acum câteva săptămâni. Premiera mondială a modelului va avea loc la 13 iulie 2017.

Din informaţii preliminare se cunoaşte că noul E-Pace va avea la bază acceaşi platformă ca şi cea folosită de Land Rover Discovery Sport. Maşina va avea o gamă variată de propulsoare şi un sistem de tracţiune integrală.

Vezi şi: (foto) Jaguar anunţă despre premiera noului SUV compact E-Pace

AutoBlog.MD va transmite prezentarea LIVE a noului Jaguar E-Pace. Staţi aproape în ziua de 13 iulie pentru mai multe detalii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/