(video) Accident cu trei maşini în apropiere de Peresecina. Există câteva persoane rănite

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Preliminar s-a stabilit că un șofer de 35 de ani, care conducea Ford-ul spre mun. Orhei, neasigurându-se s-a angajat în manevra de depăşire, ieşind pe banda destinată circulaţiei din sens opus și a tamponat lateral modelul KIA ce se deplasa regulamentar în întâmpinare, fiind condus de o soferiță de 66 de ani. În urma ciocnirii, modelul Sorento a fost proiectat pe contrasens, unde s-a lovit frontal cu Lexus-ul.

În urma accidentului rutier conducătorii automobilelor KIA Sorento şi Lexus CT, cât şi o pasageră de 68 de ani care se afla lângă conducătorul Lexus, au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Nimeni dintre şoferi nu fusese în stare de ebrietate. Alte circumstanțe se stabilesc.


Iată că aproape s-a încheiat ziua de luni, însă nu şi fără vreun accident. Practic la ora 20:00, la 112 s-a apelat pentru înregistrarea unui accident pe traseul R6, în zona serpentinelor (km 33).

Implicate au fost un Ford Transit, o KIA Sorento și un Lexus CT, între ultimele două producându-se o coliziune frontală. Au fost înregistrate mai multe persoane traumatizate, ne-a comunicat deocamdată ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Cmentariile sunt închise