(video) Premieră mondială: Noul Bentley Flying Spur Speed

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Bentley își completează portofoliu de modele Grand Tourer cu noul Flying Spur Speed, versiunea cea mai performantă şi axată pe condus agil a sedanului de lux. Flying Spur Speed ​​este modelul de performanță de top al familiei și, împreună cu Flying Spur Mulliner, este una dintre ultimele propulsată de un motor W12.

Modelul Flying Spur W12 standard a fost deja scos din producţie în luna mai a acestui an, iar versiunea Speed practic îl înlocuiește.

Caracteristici cheie:

  • Sub capotă are un W12 twin-turbo de 6.0 litri, care produce 635 CP şi 900 Nm. Poate realiza 0-100 km/h în 3.8 secunde şi atinge maximum 333 km/h.
  • Flying Spur Speed folosește aceeași transmisie ZF cu dublu ambreiaj cu 8 trepte ca și Continental GT pentru o accelerație lină și rafinată, schimbări mai rapide de viteze și o economie de combustibil. Schimbările de viteze mai rapide sunt realizate prin preselectarea treptelor următoare, scurtând întreruperea cuplului livrat la roți și îmbunătățind astfel performanța. Viteza maximă este atinsă în treapta a șasea, ultimele fiind folosite pentru condus economic la o viteză mai mică.
  • Flying Spur Speed ​​are un sistem cu ambreiaj care furnizează tracțiunea către puntea din spate. În funcție de condițiile de drum și de alunecarea roților, se va conecta şi puntea din faţă, după cum este necesar, ca sistem activ de tracțiune integrală. Prin urmare, răspunsul la întoarcere este, de asemenea, mai bun. Partea din față a maşinii se simte mult mai ușoară și își schimbă direcția aproape cu viteza gândului. Efectul de subvirare experimentat cu tracțiunea integrală fixă ​​este practic eliminat, făcând mașina să se simtă mai echilibrată în ansamblu. 
  • Distribuția cuplului variază în funcție de modul Drive Dynamics selectat. În modurile Confort și Bentley, sistemul va trimite până la 480 Nm de cuplu către puntea din față pentru a oferi o mai mare aderență și manevrabilitate. În Sport, sistemul limitează cuplul disponibil pentru puntea frontală la 280 Nm, menținând un nivel mai ridicat de cuplu în spate pentru o senzație mai dinamică. 
    • De asemenea, cuplul este gestionat pe fiecare punte printr-un sistem de vectorizare a cuplului prin frână.
  • Direcția electronică pe toate roțile este standard, precum şi sistemul Bentley Dynamic Ride de 48V ce controlează un sistem electronic, unul care gestionează rigiditatea barelor anti-ruliu.
  • Flying Spur Speed împarte cele mai mari frâne de fier din lume cu modelul Continental GT, cu discuri frontale de 420 mm. Etrierele frontale Gloss Red poartă marca Bentley, iar un finisaj Gloss Black este contra cost.
  • Un model de jantă unică Speed de 22 inchi vine standard (cu finisaje Dark Tint, Gloss Black sau vopsite în argintiu), iar opţional este valabil altul sport de 22 inchi (cu finisaje Gloss Black sau Pale Brodgar Satin).
  • Pentru interior, standard, Bentley folosește tapiţeria Dinamica Pure – diferența față de o Dinamica obișnuită este că e fabricată din poliester reciclat în proporţie de 73%. Alegerea culorilor interioare crește de la 5 la 15 pentru piele. Furnirul standard este negru lucios, în timp ce două feluri de lemn de nuc şi unul de eucalipt întunecat sunt oferite ca alternativă fără costuri.
  • În panoul de bord vor putea fi văzute noi detalii grafice. Standard pe ambele rânduri sunt scaunele comfort specification. Cele frontale prevăd reglare în 24 de direcții, iar cele posterioare în 14. Toate scaunele mai includ încălzire, ventilație, masaj și două poziții de memorie. Printre altele se numără pedale sport, insigne și embleme Speed , dar şi praguri iluminate cu inscripţia Speed.
  • Flying Spur Speed are, de asemenea, un buşon cromat luxos al rezervorului de combustibil și al celui de ulei.

Bentley vede că Flying Spur Speed va fi favorizat cel mai mult în Statele Unite ale Americii și Europa, unde va constitui aproximativ o treime din comenzile Flying Spur. În Orientul Mijlociu se așteaptă ca una din cinci maşini să fie comandată într-un astfel de format de performanţă. Preţul de start nu se comunică public. 

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/