(video) Kadîrov trimite în Ucraina alte două Tesla Cybertruck după ce primul a devenit o ”conservă”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În august, liderul cecen Ramzan Kadîrov s-a lăudat că a primit de la Elon Musk un pickup electric Tesla Cybertruck. Însă miliardarul a infirmat această declarație.

Și, probabil auzind în ce scop va fi utilizat autovehiculul, șeful Tesla ar fi ordonat deconectarea mașinii de la distanță. Despre acest lucru s-a plâns Kadîrov aseară pe rețele de socializare, însă fără a intra în detalii despre ce anume nu merge. Poate doar s-a descărcat complet?😃

„Ceea ce a făcut Elon Musk nu a fost frumos. El oferă cadouri scumpe din suflet și apoi le deconectează de la distanță. Probabil vă amintiți cadoul său – Cybertruck, pe care l-am echipat cu o mitralieră și l-am trimis pe front în Ucraina. Vehiculul a funcționat admirabil în luptă. A demonstrat manevrabilitate și o bună protecție a echipajului. Acum, recent, Musk a dezactivat de la distanță Cybertruck-ul. Asta nu e bărbătește. A trebuit să remorchez calul de fier. Cum poți face asta, Elon? Așa se face?”

Astăzi însă, într-o nouă postare, generalul spune că a obținut și a trimis în Ucraina alte două exemplare. Acestea sunt la fel dotate cu mitraliere și vedem că sunt utilizate pentru a doborî drone.

Cu privire la aceste mașini Kadîrov spune că nu mai pot fi deconectate, deși nu e clar unde pe front vor fi încărcate…🤡

„Încă două Cybertruck-uri sunt trimise în zona operațiunii speciale. Echipamentul occidental face o treabă excelentă împotriva propriilor „ucraNATOri” occidentali. Mobilitate, confort, manevrabilitate – astfel de calități ale unui vehicul electric sunt foarte solicitate aici. Acestea nu au fost afectate de oprirea de la distanță. Mașinile funcționează fără probleme și fără defecțiuni. Aceasta este cea mai bună reclamă pentru Cybertruck. Știm cum ar trebui să fie utilizate.”

Elon Musk nu a comentat deocamdată plângerea privind deconectarea de la distanță a modelului Cybertruck. Însă dacă Tesla are capacitatea de a monitoriza produsele sale (telemetrie) și de a livra actualizări, nu se exclude că ”virusul” ar fi fost injectat anume printr-un update de soft.

Cmentariile sunt închise