(video) LA Auto Show 2022: Premieră – Noul Genesis X Convertible Concept

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În urmă cu un an și jumătate a fost introdus coupeul Genesis X Concept, în primăvara anului trecut a evoluat în fastback-ul Genesis X Speedium Coupe, iar acum a sosit a treia interpretare. Pentru Salonul Auto de la Los Angeles a fost pregătită decapotabila conceptuală Genesis X Convertible.

Din păcate, compania din nou nu a spus nimic despre “umplutura” tehnică a mașinii electrice. Toată atenția este acordată din nou designului, automobilul fiind dezvăluit pe malul Oceanului Pacific.

Decapotabila este realizată în același stil ca și Speedium Coupe şi prezintă următorul limbaj de design al mărcii Genesis. Forma grilei de radiator eliminate este reprodusă de nişte benzi LED care au devenit o extensie a farurilor. Hardtop-ul pliabil este format din trei secțiuni, iar panoul de deasupra ocupanţilor scaunelor frontale este transparent.

În cabină există patru locuri complete, adică dimensiunea acestei decapotabile este comparabilă cu BMW Seria 8 şi Mercedes-Benz E-Class în acelaşi format. Şoferul este învăluit într-un cockpit personal digital. Suprafețele superioare ale scaunelor sunt tapițate cu piele, iar un material textil realizat din materiale reciclate este utilizat pentru pereții zonele laterale ale scaunelor, cotiere și tunelului central.

În concluzie aflăm un lucru important! Se pare că astfel de coupeuri și decapotabile vor apărea în curând în programul de producție al mărcii Genesis! După cum a declarat directorul de creație al companiei Luc Donckerwolke, Genesis intră într-o nouă fază de dezvoltare și va produce nu numai mașini multifuncționale tradiționale (sedanuri sau crossovere), ci și unele mai emoționale. Așadar, familia X are toate șansele să se transforme în produse de serie, de lux.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/