(foto) Premieră la New York: Frumosul concept Genesis X Speedium Coupe

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Genesis îşi arată din nou intenţia de a aduce pe piaţă un coupe. Conceptul Genesis X Speedium Coupe a fost arătat în cadrul unui eveniment privat în New York, la un “butic” al mărcii din Manhattan, însă un stand la Salonul Auto care se desfăşoară acum în acelaşi oraş compania nu a amenajat pentru ca să-l etaleze. Interesantă mişcare!

Acum un an, lumea a văzut deja Genesis X Concept, un coupe electric mare și creat conform ultimului limbaj de design. Noul concept Genesis X Speedium Coupe oferă însă o privire asupra modului în care va evolua designul mărcii.

Principala atenţie este asupra designului frontal. Forma grilei triunghiulare-trapezoidale este reprodusă acum de benzi luminoase, care au devenit o continuare a farurilor. Cu această soluţie destul de mişto, stiliştii au renunţat la grila de radiator tradiţională şi deja învechită (un electromobil şi aşa nu are nevoie de una), reuşind în acelaşi timp să păstreze identitatea corporativă.

Noul Genesis X Speedium Coupe mai diferă de conceptul de anul trecut printr-o siluetă diferită: plafonul a devenit mai lung, coada capacului separat al portbagajului dispărut, iar luneta se întinde pe o suprafaţă mult mai mare, până la un spoiler. 

Astfel spus, întrebarea rămâne dacă Genesis pregătește un coupe cu patru locuri? Alte detalii precum designul interior sau unele tehnice nu au fost dezvăluite, semn că maşina este doar o machetă şi nu are un tren de rulare în toată regula.

Un termen de lansare în producţie a unei astfel de frumuseţi sau a unui produs derivat la fel nu a fost anunţat.

Cmentariile sunt închise