(video) La Davos, o maşină din cortegiul lui Donald Trump a lovit un poliţist

Incindent la Davos, acolo unde astăzi este ultima zi a ediţiei din acest an a Forumului Economic Mondial. Unul dintre vehiculele de escortă a președintelui american Donald Trump a lovit un polițist şi a fost la un pas să-l ia cu totul pe capotă, scrie Blick.

Vezi şi: (video) O şoferiţă a fost cât pe ce să intre în cortegiul preşedintelui SUA Donald Trump

Judecând după nişte imagini surprinse de un martor ocular, un poliţist care redirecţiona traficul a oprit un BMW X5 înainte de a ajunge la o intersecţie, dar fără să ştie ce oameni sunt de fapt în maşină. După câteva clipe SUV-ul a pornit din nou şi a trecut cu viteză pe lângă omul legii care a riscat să se prăbuşească, ieşindu-i în faţă.

“Probabil, polițistul nu știa în ce direcție mergea convoiul. De aceea sa întâmplat această neînțelegere”, a spus martorul incidentului.

Vezi şi: (video) Reuşeşti să le numeri? Cel puţin 70 de autovehicule în convoiul preşedintelui Donald Trump

Vezi şi: (foto) Ştiai asta? Iată cum sunt transportate în alte ţări limuzinele blindate ale preşedintelui SUA

Amintim că în oraşul Davos, care este şi o staţiune montană din Elveţia, are loc întâlnirea anuală a Forumului Economic Mondial, o organizaţie non-profit şi neguvernamentală, la care sunt invitaţi să participă lideri de state cu influenţă, oameni de afaceri, jurnalişti şi alte persoane cu renume, pentru a discuta despre probleme mondiale din domeniul economiei, sănătăţii şi a protecţiei mediului înconjurător.

Acolo, Donald Trump va ţine astăzi primul său discurs.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Iată câţi bani se cheltuiesc şi cum este transportat preşedintele Americii

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/