(video) La un pas de accident. Iată ce a apărut pe un sens giratoriu în faţa unui şofer din capitală

Un conducător auto din Chişinău şi altul care îl urma, au evitat la timp un accident în lanţ pe sensul giratoriu de Tipografia Centrală. Toată întâmplarea a fost filmată de o cameră de bord.

O autospecială care se ocupa de curăţarea sensului giratoriu se deplasa exact în sens opus. Chiar dacă a putut fi văzută de la distanţă şi avea semnalul luminos de culoare galbenă în funcţiune, primul şofer nu a fost atent şi era cât pe ce să intre frontal în aceasta.

https://www.facebook.com/maxim.chilaru/videos/10154154876407016/

Proprietarul camerei de bord a luat legătura cu un poliţist şi acesta i-a spus că şoferul autospecialei nu a încălcat regulile de circulaţie.

Vezi şi: (video) Accident din nimic. O mașină a izbit gardul de protecție în preajma localității Cricova

Între timp, alţi internauţi au comentat imaginile şi spun că autospeciala nu trebuia să meargă în sens opus, creând astfel o situaţie periculoasă.

Potrivit articolului 107 din Regulamentului Circulaţiei Rutiere: Conducătorii autovehiculelor destinate lucrărilor de întreţinere a drumurilor, echipate cu dispozitive cu lumină de culoare portocalie giratorie, în timpul executării lucrărilor pe drumurile publice pot face excepţie de la exigenţele indicatoarelor (cu excepţia indicatoarelor 2.1, 2.2, 2.4, 2.5, 3.14 – 3.17, 3.23) şi ale marcajelor, precum şi punctului 40 subpunctul 5), punctului 42 subpunctele 2) şi 5), punctului 43 subpunctele 1) şi 2) şi punctului 44 din prezentul Regulament, cu condiţia că nu vor periclita siguranţa circulaţiei.

Vezi şi: (video) Accident în Chişinău cu mari semne de întrebare. Internauţii nu pot stabili cine e vinovat

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/