(video) La un pas de accident pe traseul Chişinău-Orhei. Iată ce s-a întâmplat şi cum a fost pomenită de “bine” o şoferiţă

0

Un conducător auto a fost la un pas de a fi implicat într-un accident pe traseul Chişinău-Orhei dacă nu era să reacţioneze prompt, ori dacă era să circule cu viteză puţin mai mare. S-a întâmplat situaţia în seara zilei de ieri, 19 februarie, în aria localităţii Măgdăceşti.

Într-o zonă a drumului, unde despărțirea cu parapete se întrerupe, şoferiţa unui Opel a decis să se întoarcă pentru a merge în direcţia capitalei, însă din cauza unei manevre de care nu s-a asigurat până la capăt l-a băgat în sperieţi pe un bărbat. Acesta din urmă a apăsat frâna până în podea pentru a evita impactul cu maşina care ieşise peste trei benzi.

Posesorul camerei de bord afirmă că circulase cu viteză regulamentară şi a fost nevoit să şteargă coloana sonoră a imaginilor pentru că o pomenise numai de “bine” pe colega sa din trafic, deşi aceasta a înţeles ce a făcut şi şi-a cerut într-un fel iertare prin tradiţionala aprindere a semnalizatoarelor de avarie, dar fără ca să se oprească deloc.

Autor video: facebook.com/Donţu Ion

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Chişinău: La un pas de accident după ce a depăşit un limitator de viteză ca un pilot de curse

https://autoblog.md/video-la-un-pas-de-accident-cum-un-sofer-era-sa-intre-intr-un-mercedes-condus-de-o-femeie/

https://autoblog.md/video-la-un-pas-de-accident-cum-a-trecut-un-cerb-prin-fata-unei-masini-care-se-deplasa-pe-traseul-chisinau-leuseni/

https://autoblog.md/video-chisinau-la-un-pas-de-accident-vezi-isprava-unui-proprietar-de-mercedes-amg-s63-coupe/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata