(video) Lada Niva pe Nurburgring. În cât timp parcurge un tur şi cum se mişcă pe fundalul maşinilor sport

O Lada Niva uşurată a fost scoasă la plimbare pe Nurburgring. Materialul în cauză a fost înregistrat în toamna anului 2020, însă a fost făcut public abia acum. Imaginile arată cum un SUV practic stoc a parcurs circuitul cu o lungime de aproape 21 de km în circa 15 minute. Viteza maximă îi este limitată la 120 de km/h.

Mașina aparţine unei bune prietene a vlogger-ului Misha Charoudin. Aceasta i-a spus că este mai mult decât mulţumită de model: “Niva este foarte interesantă de manipulat și este convenabilă de mers cu ea prin păduri, inclusiv iarna”.

Motorul SUV-ului a rămas cel original, o unitate natural aspirată de 1.7 litri şi cu 80 de CP, însă din habitaclu i-a fost scos tot de ce nu a fost nevoie, fiind lăsată doar planşa de bord, consola şi tunelul central, iar scaunele frontale au fost înlocuite cu unele profilate de curse, cu centuri de siguranţă cu prinderi în mai multe puncte.

P.S. Pentru ca să nu vă plictisiţi, vă recomandăm să măriţi de două ori viteza de redare a clipului pentru a vedea cum această Lada se mişcă în “regim de maşină sport” 🙂

https://youtu.be/StT8DIN8Uek

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/