(video) Lecţie practică eşuată! Maşina unei şcoli auto, implicată într-un accident pe strada Grădina Botanică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ghinion pentru o persoană care lua lecţii de condus pe strada Grădina Botanică. Maşina în care se afla a fost implicată involuntar într-un accident rutier. Momentul producerii acestuia a fost înregistrat de camera de bord din automobilul celui căruia nu i s-a cedat trecerea. Ca urmare a avut loc un accident în lanţ, iar traficul a fost dat peste cap.

Skoda Fabia din imagini nu ar fi din parcul Agenţiei Servicii Publice, căci nu are însemnele respective. Conform datelor Poliţiei Capitalei, în zonă s-au produs două accidente rutiere, ambele fără persoane traumatizate.

Cel din imagini a fost înregistrat la ora 11:10, semn că timpul de pe camera de bord nu este setat corect. Conducătorii celor trei automobile de marcă Opel, VW şi Skoda se vor prezenta singuri la poliţie, conform p.13 din RCR.

La ora 11:15, pe aceeași stradă, s-au întâlnit o Skoda şi un Ford. În ambele cazuri, sancțiunea pentru șoferul care va fi găsit vinovat este de şase puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 de lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/