(video) LEGO Technic McLaren P1 este deocamdată mașina cu cel mai mare număr de piese

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Constructorul britanic de supercaruri McLaren Automotive și LEGO Group au prezentat cea mai recentă colaborare. Aceasta aduce un omagiu pionierului printre hypercar-urile hibride – P1. Setul este primul din seria LEGO Technic, al unui automobil, care conține aproape 4000 de piese!

Incredibila inginerie și tehnologie care stau la baza performanței, stilului și designului funcțional al McLaren P1 au făcut ca acesta să reprezinte provocarea perfectă pentru echipa LEGO Technic de a-l replica la scara 1:8. Noutatea este formată din 3893 de elemente. Fiecare mașină are un număr de serie unic care deblochează conținutul special din spatele scenei.

Modelul are o cutie de viteze cu 7 trepte, suspensie, motor V8 cu pistoane, aripă spate reglabilă și portiere care se deschid cu mecanism avansat. Toate acestea garantează o experiență de construcție imersivă de la început până la sfârșit, autentică pentru adevăratul McLaren P1.

Modelul a fost creat de echipa de design LEGO Technic în strânsă colaborare cu McLaren Automotive. Ambele echipe s-au concentrat pe implementarea în model a cât mai multor funcționalități de ultimă generație.

Setul va fi disponibil pe LEGO.com/McLaren și în magazine începând cu 1 august 2024. Prețul cutiei în funcție de regiune – 449,99 € / 389,99 £ / 449,99 $. La achiziționarea setului în perioada 1-7 august 2024, LEGO Insiders vor primi logoul LEGO Technic McLaren P1 drept cadou la cumpărare.

Setul este dedicat entuziaștilor cu o vârstă de 18 ani și mai mare. Rezultatul măsoară 59 x 25 x 14 cm.

Anterior cel mai mare set era acesta: (video) Noul Ferrari Daytona SP3 în format LEGO nu este recomandat persoanelor sub 18 ani

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise