(video) Noul Ferrari Daytona SP3 în format LEGO nu este recomandat persoanelor sub 18 ani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou produs din seria LEGO Technic, pe care mai ales fanii mărcii Ferrari îl vor aprecia. Noul Ferrari Daytona SP3 va fi deocamdată cea mai scumpă maşină într-un astfel de format. În SUA costă 399 de dolari, iar în Europa 399 de euro. Doar în unele pieţe modelul Lamborghini Sián FKP 37 mai are încă un preţ similar.

Fiind un produs din seria LEGO Technic Ultimate Car Concept, vine o construcție impresionantă pentru fanii adulți ai Ferrari. Interesant este că nu se recomandă persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani!

Cu un nivel ridicat de funcționalitate, acest model este o replică a adevăratului Ferrari, doar că la scară de 1:8. Caracteristicile active includ direcția, amortizoarele, o cutie de viteze secvențială cu 8 trepte cu padele de comutare a acestora și un motor V12 cu pistoane mobile. 

La fel ca super mașina originală, această jucărie are şi portiere tip fluture, care se deschid vertical, dar şi un acoperiş detaşabil. Iar sub capota posterioară se va găsi un număr de serie unic prin care se poate debloca conţinut online special.

Cu un ambalaj exclusiv, acest model de mașină vine cu o broșură afișabilă în stil coffee-table, cu informații despre colaborarea dintre designerii LEGO și Ferrari.

Măsoară 59 cm în lungime, 25 cm în lăţime şi peste 14 cm în înălţime. Este alcătuit din 3.778 de piese.

Pentru alţi 79.99 de dolari sau euro se mai poate procura separat cartea exclusivă Ferrari Daytona SP3 The Sense of Perfection. Având o copertă cartonată şi 240 de pagini, este oferită într-o cutie, ceea ce o face un alt cadou perfect pentru fanii LEGO. În aceasta se descrie procesul creativ din spatele creării modelului LEGO Technic, cu fotografii şi alte detalii exclusive.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise