(video) Noul LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 este format din practic 3700 de piese

Automobili Lamborghini și LEGO Group au încheiat un parteneriat pentru a produce noul LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37!

Acum, fiecare poate avea acasă un exemplar al celui mai puternic Lamborghini al momentului, ce-i drept, în calitate de model la scară 1:8, care mai şi trebuie asamblat dintr-un total de 3.696 piese.

Dezvăluit la Frankfurt Auto Show 2019, unde am avut ocazia să-l vedem pe viu, caracteristicile futuriste ale modelului Sián sunt recreate autentic în modelul LEGO Technic, care conţine inclusiv o replică a motorului V12, o aripă posterioară mobilă, punţi cu suspensii, dar şi o direcţie care poate fi schimbată prin rotirea volanului.

În plus, modelul are similare, care se deschid vertical pentru a dezvălui cabina de pilotaj recreată complicat, cu o cutie de viteze secvențială cu opt trepte, complet funcțională, controlată de un levier mobil. Culoarea vivid lime-green și jantele aurii elegante ale replicii sunt disponibile pe adevăratul Sián.

Jucăria are dimensiuni de: circa 60 cm lungime, 25 cm lăţime şi puţin peste 13 cm în înălţime.

Proprietarii de modele vor mai putea deschide capota, acolo unde vor putea găsi replica unei genţi Lamborghini, dar şi un număr de serie unic care deblochează conținut special. Proprietarii mândri pot scana, de asemenea, un cod QR în instrucțiunile de construcție pentru a accesa o serie exclusivă de materiale video, pregătite de Automobili Lamborghini și experți LEGO, prin care vor putea explora inspirația din spatele design-ului mașinii originale și a modelului LEGO Technic.

Jucăria vine într-o cutie unică inspirată de liniile iconice, silueta farurilor și culoarea atrăgătoare a originalului Sián. Noul LEGO Technic Lamborghini Sián FKP 37 va fi disponibil direct în magazinele LEGO și pe LEGO.com/Technic-Lamborghini-Sián începând cu 1 iunie, iar la mai mulţi comercianți cu amănuntul la nivel global de la 1 august 2020.

Preţul online în Italia, la momentul publicării acestui articol, este de 380 euro.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

GALERIE FOTO:

Vezi şi:


(video) Crash test: Bugatti Chiron vs Porsche 911 GT3 RS, ambele în variante LEGO Technic

(video) Creaţie incredibilă! Bugatti şi LEGO au făcut un Chiron de dimensiuni reale şi care mai poate şi merge

(video) Îţi va lua 6 ore dacă vrei să construieşti varianta Lego a Porsche 911 GT3 RS

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/