(video) Lenovo a reimaginat tradiția Formula 1 cu primul trofeu din lume activat prin sărut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sărbătoarea pe podium este unul dintre cele mai emblematice momente ale unui Grand Prix de Formula 1. După ce s-a luptat cu cei mai buni piloți din lume, câștigătorul unei curse poate avea obiceiul să sărute trofeul şi să-l ridice în faţa mulţumii formată din mii de fani.

Anul acesta, compania Lenovo a transformat tradiția creând primul trofeu din lume care este menit să reacționeze atunci când este sărutat! Şi dacă tehnologia le aparţine chinezilor, designul i-a fost conceput de Pininfarina.

Când câștigătorul urcă pe podium şi i se acordă trofeul, lumini indicatoare de pe el îl vor ghida către un spaţiu special. Imediat după sărutarea suprafeţei, trofeul prinde viață în culorile drapelului național al pilotului. Folosind cea mai recentă tehnologie de micro-switch sensibil la atingere, trofeul iluminează din miezul său și creează un spectacol de lumină unic.

În calitate de sponsor principal pentru FORMULA 1 LENOVO JAPANESE GRAND PRIX 2023 și FORMULA 1 LENOVO UNITED STATES GRAND PRIX 2023, Lenovo a avut privilegiul de a crea trofeul câștigător pentru ambele curse (alb şi negru respectiv). Aşadar, în data de 22 octombrie vom putea urmări un nou show pe podium. Şi cum credeţi, cine îl va lua pe al doilea?

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise