(video) În Moldova devine la modă publicarea încălcărilor pe TikTok. Iată nişte depăşiri excesive de viteză

Un conducător auto din capitală a găsit cum să-şi facă conţinut atrăgător pentru pagina sa de TikTok: realizează o serie de încălcări personale ale regulilor de circulaţie, le înregistrează sau le filmează şi pe ale altora care sunt la volan în locul său, ulterior făcându-le publice.

Asupra celor pe care le puteţi urmări mai jos ne-a atras atenţia un cititor fidel.

De notat că în ultima perioadă de timp, deşi Instagram-ul rămâne lider în afişarea de filmuleţe similare, mai nou, unii şoferi din Moldova au ales noua platformă pentru a arăta lumii cum se distrează sau mai bine spus – cum se poate de condus fără probleme şi restricţii.

Bărbatul din imagini, care conduce un automobil de model Porsche Macan, încalcă intenţionat şi repetat regimul de viteză, atât pe drumurile naţionale, cât şi pe cele din localităţi. În special arată că îi place să calce acceleratorul pe drumul cu un carosabil mai bun din preajma satului Ratuş.

Cel mai mult însă ne-a uimit faptul cum s-a accelerat de pe loc şi până la o viteză de aproape 100 de km/h pe un drum relativ îngust dintr-o localitate. Ceea ce s-ar fi putut întâmpla dacă, de exemplu, un copil ieşea brusc în faţă alergând după o minge, este dificil de imaginat, însă la ce risc nu s-ar merge pentru popularitate…

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-sinucigasii-de-pe-instagram-cativa-tineri-din-chisinau-se-filmeaza-cum-incalca-regulile-de-circulatie-sau-cum-fac-accidente/

https://autoblog.md/raspuns-acuzatiilor-unor-iubitori-de-masini-sport-din-moldova-voi-serios-baieti/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/