(video) Limită de viteză de circulaţie pe stradă sau prin pădurice? Situaţie pe strada Costiujeni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unii dintre noi, din copilărie sau adolescență au auzit de Costiujeni, denumire care a fost asociată în fel şi chip cu o casă de nebuni. Nu de alta, dar există o stradă care se numeşte întocmai în orăşelul Codru (fostul sat Costiujeni) şi pe care se găseşte Spitalul Clinic de Psihiatrie din mun. Chişinău.

Şi aflaţi că în zonă nu există doar persoane care din nefericire, deocamdată, nu au toate la locul lor. Cam nu la locul lor mai sunt nişte copaci care au fost lăsaţi să se apropie prea mult de carosabil, astfel că printre crengi nici indicatoare deja nu se pot observa bine! Este până la urmă o dovadă clară că autoritățile au cam uitat de această stradă şi ar fi trecut ceva timp de când au inspectat-o ultima dată la capitolul infrastructură rutieră.

Autorităţile ar face bine să se autosesizeze pentru a aduce lucrurile într-o ordine. Nu de alta, dar în cazul unui accident minor sau a unui derapaj, un autoturism în loc să ajungă doar pe acostament va intra într-unul dintre copaci care sunt destul de aproape. Pe de altă parte, din aceştia pot cădea crengi pe carosabil pe timp de vreme nefavorabilă.

VIDEO: facebook.com/MAGIKru

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/