(video) Porsche Exclusive prezintă modelul Porsche 911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition

Chiar dacă premiera este aproape, dar lansarea pe piaţă a noii generaţii Porsche 911 va avea loc abia peste câteva luni, producătorul german mai continuă să facă maşini pe baza generaţiei curente. Subdiviziunea Porsche Exclusive prezintă o nouă maşină realizată într-o ediţie specială, extrem de rafinată – Porsche 911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition – inspirată de farmecul insulei Sylt din Marea Nordului. 

Vezi şi: (foto) Făcut de Porsche Exclusive. Iată cum arată un 911 Targa 4 GTS SportDesign

Ediția este caracterizată de elemente elegante de design și caracteristici exclusive. Combinația de culori a acestei maşini este unică pentru Porsche: un corp finisat cu o vopsea metalizată agat gri, îmbogățit cu elemente semi-lucioase realizate cu vopsea metalizată în nuanțe aur alb și un argintiu strălucitor, care înlocuiesc în cea mai mare parte elementele negre, care sunt caracteristici obişnuite a modelelor GTS.

De exemplu, lamele capacului care acoperă compartimentului motorului sunt vopsite într-o culoare argintie strălucitoare exact ca şi literele, denumirea modelului oriunde nu s-ar găsi şi partea superioară a corpurilor oglinzilor retrovizoare exterioare. Terminaţiile eşapamentului sport se încadrează în imaginea generală a ediţiei speciale. 

Jantele din aliaj de 20 inci de model RS Spyder sunt disponibile pentru prima dată pentru un model Porsche GTS și, ca arcul specific Targa, primesc o finisare satinată într-o culoare similară aurului alb. Pachetul standard SportDesign completează personalizarea.

Vezi şi: (foto) Nu vei crede cât costă culoarea în care este vopsit acest Porsche 911 Turbo S

Interiorul continuă conceptul de design special. Acesta este tapiţat complet cu piele naturală de culoare brună deschisă, cu aranjament din aur alb contrastant pentru partea superioară a panoului de bord, ornamentele ușilor, volanul sport GT și a scaunelor. Cheia vehiculului preia culoarea caroseriei sale. 

În plus, pe tetiere sunt brodate caracterele “911”, iar inscripția “Porsche Exclusive Manufaktur” se găseşte pe cotieră. Denumirea “911 Targa 4 GTS Exclusive Edition Manufaktur” împodobește interiorul de două ori: pe planşa de bord şi, dacă se optează, în banda iluminată din oțel inoxidabil din praguri.

Baza tehnică pentru modelul ediției limitate este cea mai sportivă și mai emoțională versiune a seriei 911 Targa, modelul cu tracțiune integrală 911 Targa 4 GTS. Se adresează șoferilor ambițioși care apreciază un grad ridicat de practicabilitate.

Motorul său boxer twin-turbo de 3.0 litri, cu șase cilindri, produce 450 de CP şi un cuplu maxim de 550 Nm, disponibil constant de la 2.350 la 5.000 de rpm. Agregatul este cuplat la o transmisie PDK cu şapte trepte. La fel ca versiunea standard, modelul 911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition accelerează de pe loc şi până la 100 de km/h în 3.7 secunde și atinge o viteză maximă de 306 km/h.

Vezi şi: (video) Un Porsche 911 Targa 4 GTS a fost transformat practic într-un GT3 RS decapotabil

Amintim că, pentru modelele selectate, Porsche Exclusive Manufaktur poate realiza, de asemenea, cererile clienților în afara programului de personalizare, care include mai mult de 600 de opțiuni la comandă. Cerințele privind calitatea, tehnologia, siguranța traficului și legile internaționale sunt pe deplin respectate.

Porsche 911 Targa 4 GTS Exclusive Manufaktur Edition a fost proiectat în colaborare cu experții de la Porsche Style pentru piața germană. Livrările maşinilor comandate vor începe în noiembrie, prețul fiind de 187.961,30 de euro.

Producătorul de mașini sport din Stuttgart prezintă pentru prima data prima ediția specială la “Porsche on Sylt”. Noua expoziție temporară cu tema Porsche Exclusive Manufaktur va fi deschisă în noul showroom de pe insulă.

Vezi şi: (foto) În stilul sportcarurilor clasice. Porsche lansează 911 Targa 4S Exclusive Design Edition

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/