(video) Un Porsche 911 Targa 4 GTS a fost transformat practic într-un GT3 RS decapotabil

Familia Porsche 911 este compusă dintr-o gamă largă de membri, începând cu obişnuitul 911 Carrera până la cel mai performant coupe cu tracțiune integrală GT2 RS. Tunerii atelierului german mcchip-dkr au decis să facă o maşină mai specială, una pe care Porsche încă nu o are.

Proiectul a avut scopul de a transforma un model 911 Targa 4 GTS într-un GT3 RS, model care este oferit exclusiv în caroserie coupe. Vezi în cele ce urmează dacă le-a reuşit specialiştilor să facă asta.

Vezi şi: (foto) Atelierul Mcchip-DKR a reuşit să scoată 789 CP de sub capota lui Audi S8 plus

În calitate de donator a fost luat modelul 911 Targa 4 GTS, puterea motorului căruia a fost ridicată până la 575 CP și 675 Nm. Creşterea este destul de considerabilă deoarece versiunea stoc produce 450 CP și 550 Nm.

Tunerii germani au ales să aplice un upgrade tehnic de nivelul trei, care include modernizarea turbo compresoarelor, noi ţevi de distribuţie, chip tuning pentru unitatea de control electronic şi un sistem nou de evacuare a gazelor de eşapament Capristo, cu nişte catalizatoare sportive şi control al intensităţii sunetului.

Vezi şi: (foto) Cel mai tare Porsche al momentului a fost prezentat la Chișinău! Iată cum arată noul 911 GT3 RS!

Vezi şi: (foto) Nemţii fac ceea ce nu pot britanicii? Un vis al pasionaţilor de Bentley va deveni realitate

Decapotabila a mai primit nişte coilovere de la KW reglabile pe înălțime, mecanisme de frânare carbono-ceramice Porsche PCCB și un set de jante preluate de pe originalul GT3 RS (20 de inci în față și 21 de inci în spate).

Exteriorul acestui 911 Targa 4 GTS a fost făcut asemănător cu un GT3 RS. Noi şi preluate sunt barele de protecţie şi aripile, iar unele elemente au fost adaptate. Modificări a suferit şi habitaclul, acolo unde scaunele şi panourile uşilor au fost acoperite cu material textil cu ornamente Pepita.

Cum s-au schimbat caracteristicile dinamice după tuning şi cât costă toate aceste modificări nu s-a anunţat deocamdată.

Vezi şi: (foto) Făcut de Porsche Exclusive. Iată cum arată un 911 Targa 4 GTS SportDesign

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/