(video) Londra e plină de supercaruri, însă cozi la spălătorii nu se formează cu ele. Cum sunt dar curăţate?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Evident că străzile din Londra sunt mai curate decât cele din Chişinău, mai ales cele din cartiere selecte, însă şi aici şi acolo automobilele se murdăresc oricum. Se murdăresc şi indiferent de cât costă şi unde stau parcate, fie sub cerul liber, fie în garaje. Praf există peste tot şi el are proprietatea să se depună.

Cunoscând că Londra este poate oraşul cu cea mai mare densitate de supercaruri şi alte maşini scumpe per kilometru pătrat de pe planetă, interesant este că posesorii acestora nu sunt văzuţi şi nu fac cozi la spălătoriile auto publice, în care le sunt spălate sau şi le spală ei singuri. Cum dar procedează? La modă sunt spălătoriile mobile!

De exemplu, Tino Car Care este o afacere a unei echipe de tineri care au reuşit să-şi facă un nume din peste 20 de ani experiență. Aceştia se angajează să vină oriunde, fie la domiciliul posesorului maşinii, fie la oficiu, având în dotare tot echipamentul necesar, până şi apa proprie! Preţurile încep de la 50 de lire sterline şi în funcţie de programul ales, curăţarea unui automobil poate dura până la cinci ore!

Iată echipamentul folosit:

Iată şi câteva sfaturi utile:

Cmentariile sunt închise