(video) Lotus anunță programul Lotus Chapman Bespoke pentru orice vehicul și orice client

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă intenționați să vă procurați un automobil din noua gamă Lotus și îl doriți mai special, nu vă grăbiți. Compania a anunțat lansarea programului Lotus Chapman Bespoke în urma multor cereri venite din întreaga lume.

Serviciul le va oferi clienților posibilitatea de a-și personaliza produsele Lotus, de la insigne și ornamente personalizate până la personalizarea unică a unui întreg vehicul! Lotus Chapman Bespoke se va lansa inițial în China din 25 aprilie 2024 și ulterior în toată lumea.

Clive Chapman, fiul lui Colin și directorul Classic Team Lotus, a comentat anunțul: „Împreună, părinții mei au împărtășit o aventură extraordinară. Personalitățile lor dinamice au creat modele inovatoare pentru a bucura șoferii. Acum șoferii se pot bucura de a-și crea propriile inovații cu Lotus Chapman Bespoke.” 

Denumirea Lotus Chapman Bespoke îi onorează pe fondatorii Lotus, Colin & Hazel Chapman, care au început afacerea în 1948 la Londra, Marea Britanie. Fiind un inovator de pionierat, multe dintre modelele, tehnologiile și inovațiile văzute astăzi în motorsport au fost dezvoltate pentru prima dată anume de Colin Chapman.

Lotus a purtat întotdeauna acel spirit rebel de Chapman. Un adevărat inițiator, Colin a ignorat status quo-ul și a fost renumit pentru că și-a croit propriul drum, în stilul său. Povestea Lotus este povestea unui producător de mașini la comandă. Primele mașini au fost desenate și construite manual acasă de Colin Chapman, iar acel spirit trăiește și astăzi.

Lotus Chapman Bespoke va propune clienților trei nivele de personalizare cu combinații aproape nelimitate:

  • 1. Tailor-made permite alegerea propriei combinații unice dintr-o gamă largă de culori, texturi, finisaje și detalii personale exclusive. 
  • 2. Collection permite alegerea dintr-o selecție de designuri în ediție limitată, aduse la viață în colaborare cu parteneri, artiști și mărci de lux similare. 
  • 3. One-off permite, după cum sugerează și denumirea, realizarea unui automobil unic, inclusiv cu o caroserie custom. Lucrări similare pot face Ferrari sau Bentley Mulliner, de exemplu.

Amintim că o reprezentanță Lotus ar putea fi deschisă în premieră și în curând la Chișinău.

Cmentariile sunt închise