(video) Mai departe de pandemie. The Grand Tour revine pe ecrane cu o ediţie specială în Madagascar

Realizatorii emisiunii The Grand Tour, după deja patru sezoane difuzate din 2016 şi până în prezent, dar şi după pauza luată din cauza pandemiei de COVID-19, revin pe ecrane cu o nouă aventură numită A Massive Hunt.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May se vor găsi pe insula Madagascar, acolo unde vor trebui să vâneze comori inclusiv cu ajutorul mai multor maşini modificate radical.

https://www.youtube.com/watch?v=3ZmoFfYCzKw

Înainte de începerea călătoriei, cei trei experţi auto îşi aleg maşini despre care se gândesc că le-ar fi de ajutor în aventură (un Bentley Continental GT, un Caterham şi un Ford Focus RS), însă ulterior se dovedește că niciunul dintre acestea nu este potrivit pentru traseul pe care îl au de parcurs prin off-road.

Prin urmare, mașinile trebuie modificate. Şi dacă Clarkson și May au apucat-o în acest sens pe o cale relativ tradițională, Hammond a ales să-și echipeze al său hot-hatch cu şenile în loc de roți.

Judecând după trailerul show-ului, aventurierii vor trebui să înfrunte atât serpentine înguste de munte, cât și deșerturi, să facă băi de noroi și să-și croiască drum prin trecători stâncoase.

Premiera The Grand Tour: A Massive Hunt este programată să aibă loc pe 18 decembrie pe serviciul Amazon Prime. Mai târziu materialul ar putea ajunge şi în circulaţie liberă (deşi ilegală) în spaţiul online, aşa cum s-a întâmplat şi anterior cu episoadele The Grand Tour.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/