(video) Manevre incredibile într-o intersecție din Chișinău! Vezi câte încălcări a făcut un şofer

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se putea proceda astfel şi doar puţini au ştiut despre asta? Este o întrebare ironică pe care şi-a pus-o posesorul camerei ce a înregistrat imaginile în cauză.

Răspunsul ar fi da, în cazul în care unii participanți la trafic văd Chişinăul drept un oraş al tuturor posibilităților. Din păcate unii îşi permit să apeleze la astfel de șiretlicuri, cu toate riscurile asumate, deşi în marea majoritate a cazurilor nu se aleg cu nicio sancțiune.

Conducătorul SUV-ului din imagini a găsit o metodă, ce-i drept nu cea mai confortabilă, de a vira de pe strada Ismail spre strada 31 August 1989 din direcţia bd. Ştefan cel Mare. Vezi la câte încălcări a apelat pentru a-i reuşi asta.

VIDEO: facebook.com/maximus.cactus

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/