Gata cu monopolul! Orice taximetrist va putea prelua pasageri de la Aeroport în baza unui principiu simplu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Gata cu monopolul! De acum încolo toți operatorii de taxi vor putea prelua pasageri de la Aeroportul Internațional Chişinău. Decizia vine inclusiv ca urmare a înregistrării mai multor conflicte cu membrii unei “grupări” care şi-au “rezervat” zona. Aceştia îi amenințau pe taximetriștii simpli cu deteriorarea automobilelor, inclusiv cu răfuiala fizică.

Operatorii de taxi vor avea acum o parcare amenajată, unde vor sta în rând și vor aștepta să preia pasagerii. La terminalul de ieșire din Aeroport vor fi amplasate indicatoare care vor ghida pasagerii către taximetriști.

Principiul de funcționare va fi simplu: primul venit, primul servit! Astfel, va fi evitat şi ambuteiajul din fața Aeroportului, iar taximetriștii nu vor mai sta la ieșire să preia pasagerii.

În acest sens, Aeroportul Internațional Chișinău a emis un regulament care explică detaliat cum va decurge toată procedura. În această săptămână va fi organizată şi o ședință cu reprezentanții companiilor de taxi, unde va fi prezentat noul regulament.

Amintim că până acum doar o singură companie de taxi avea permisiune de a staționa în fața Aeroportului. Contractul cu această companie nu a fost prelungit!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/