(video) Mansory aniversează 50 de ani ai Emiratelor Arabe Unite cu trei maşini speciale, printre care un G-Class cu 900 CP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La cât de curat arată interioul maşinii din imagini şi la cât de murdare sunt străzile Chişinăului în aceste momente, posesorul unui SUV ca acesta nu are ce căuta acum prin Republica Moldova şi nici nu i se recomandă să ia pasageri la bord.😅


Lăsând însă glumele la o parte şi revenind însă la subiectul propriu-zis al acestui articol, atelierul Mansory iese în evidenţă din nou cu un proiect pe baza noului Mercedes-Benz G-Class. Modelul cu denumirea completă Mansory Mercedes-AMG G63 P900 Limited Edition 50th U.A.E. a fost prezentat odată cu deschiderea acum câteva zile a primului showroom Mansory complet auto gestionat într-o locație privilegiată din Dubai!

Showroomul complet nou va prezenta imediat clienților întreaga gamă de produse într-o ambianță nobilă pe mai mult de 800 de metri pătrați. Zona de showroom generos dimensionată nu oferă doar posibilitatea de a expune până la 20 de vehicule în același timp, ci și de a primi clienții pretențioși într-un lounge propriu, foarte exclusivist. 

SUV-ul german, alături de alte două maşini de ediţie specială şi limitată, au fost create inclusiv pentru a marca cei 50 de ani pe care i-a împlinit Emiratele Arabe Unite în 2021 de la fondare. Prin decretul lui Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, Emiratele Arabe Unite sărbătoresc anul 2021 drept Anul celui de-al 50-lea, cu festivități care au loc din 6 aprilie 2021 până la 31 martie 2022.

Toate automobilele pot avea o caroserie finisată în două culori, trecerea de la una la alta fiind marcată printr-un efect special pe verticală. Pentru accente şi decor suplimentar se foloseşte din abundenţă fibră de carbon forjată, deşi textura sa poate fi schimbată cu una mai tradiţională la dorinţa clientului.

În cazul modelului G-Class, interiorul este proiectat în întregime din piele galbenă și violetă. Culorile se oglindesc reciproc în centrul vehiculului, creând un joc vizual unic de culori. În plus, mai multe logouri ale Emiratelor Arabe Unite sunt integrate atât în interior, cât şi la exterior, sub cele mai diverse forme.

S-a intervenit şi sub capotă, acolo unde motorul V8 biturbo de 4.0 litri a fost forţat să producă 900 CP şi 1.200 Nm cuplu în locul celor 585 CP şi 850 Nm standard. Caracteristicile dinamice nu au fost anunţate pentru moment, însă nu se exclude că maşina poate face 0-100 km/h în puţin peste trei secunde şi poate rula cu peste 250 km/h.

Modelul Mansory Rolls-Royce Cullinan Special Edition UAE se remarcă la fel printr-un bodykit expresiv, însă se deosebește prin noi jante forjate DX.5 de 24 inci şi un upgrade de performanţă pentru al său V12 pentru a genera 610 CP şi 950 Nm.

Iar Mansory Venatus EVO S Special Edition UAE pe bază de Lamborghini Urus are să ofere 880 CP şi 1.100 Nm de cuplu pentru a putea face 0-100 km/h în 3.0 secunde şi a rula cu maxim 320 km/h.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/