(video) Mașina ta nu ar trece pe aici! Cum a fost la etapa Campionatului de Off-Road, organizată la Rezina

În weekend-ul care a trecut, în raionul Rezina, Asociația Obștească Clubul Sportiv de Automobilism “Terra Valahia” a fost organizatorul etapei secunde a Campionatului Naţional de Off-Road din acest sezon. Am fost prezenţi şi noi la eveniment, de unde venim cu un scurt reportaj video.

Pentru ca să încerce traseul improvizat în afara asfaltului au venit în jur de 40 de echipaje cu maşini bine pregătite pentru astfel de deplasări. Adevărul este că nu totul depinde de vehicule, dar şi de experienţa celor care le conduc. În context vorbind, unii piloţi chiar au rămas blocaţi în unele secţiuni.

Amintim că acest Campionat Naţional de Off-Road a devenit o adevărată atracţie autohtonă, nu numai pentru sutele de spectatori care vin să urmărească toată competiţia şi să-i susţină pe favoriţi, ci şi pentru participanţi. Prima etapă a adunat un număr record de concurenţi – circa 50 – cu vehicule înmatriculate în Republica Moldova, România, Ucraina, Bulgaria, Lituania, Marea Britanie, etc.

Pentru cei interesaţi de rezultatele etapelor, le puteţi accesa în categoria Rezultate de pe site-ul Federaţiei de Automobilism din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/