(video) Max Verstappen a câștigat tot ce se putea în acest weekend, în afara a două mențiuni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Liderul campionatului mondial de Formula 1 şi campion en-titre, pilotul olandez Max Verstappen, a câştigat duminică și Marele Premiu al Chinei. A cincea etapă din sezonul actual s-a desfășurat în Shanghai.

Plecat din pole-position, olandezul i-a devansat într-un final pe britanicul Lando Norris și pe coechipierului său Sergio Perez.

Cel mai rapid tur l-a înregistrat Fernando Alonso, iar Pilotul Zilei a fost ales Lando Norris.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Max Verstappen bifează astfel a 58-a victorie în cursele de Mare Premiu, fiind primul său succes în China. Pilotul batav câştigase sâmbătă şi proba de sprint din cadrul acestui MP. Mai mult, pentru Verstappen a fost și al 100-lea pole position din carieră.

Formula 1 a revenit în China după o absenţă de cinci ani, ultimul Grand Prix găzduit de această ţară având loc în 2019, înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

După Shanghai, caravana “Marelui Circ” se va îndrepta către Statele Unite, pentru Grand Prix-ul de la Miami (Florida), prevăzut pe 5 mai.

Cmentariile sunt închise