(video) Microbuz cu pasageri, răsturnat lângă Stăuceni. Circa 10 persoane au avut de suferit

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) (video) Accidentul cu microbuz cu pasageri răsturnat lângă Stăuceni. Iată cum s-a întâmplat


În după amiaza zilei de astăzi, Poliția a fost sesizată să intervină la documentarea unui accident rutier grav, soldat cu mai multe persoane rănite. Acesta s-a produs pe traseul R6 Chișinău-Orhei, la marginea orașului Stăuceni, în apropiere de nodul rutier M1-M2-M5.

Microbuz cu pasageri, răsturnat lângă Stăuceni
Microbuz cu pasageri, răsturnat lângă Stăuceni

Un camion DAF, condus de un bărbat de 46 de ani, a avut un contact cu un Mercedes-Benz Sprinter. Acesta din urmă se deplasa pe ruta Chișinău – Costești, fiind manipulat de un șofer de 38 de ani.

Răsturnarea microbuzului a impus transportarea la spital a patru pasageri (pentru investigații medicale). Alții trei au primit ajutor la fața locului, notează IGP.

🚑6 echipe AMU au intervenit la accidentul rutier din Stăuceni📌IMSP Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă…

Posted by Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească on Friday 9 August 2024

Conducătorii auto nu fuseseră în stare de ebrietate. O vreme traficul se va desfășura cu dificultate pe Calea Orheiului, spre Stăuceni-Cricova-Măgdăcești, căci s-a blocat practic un sens întreg.

Vezi și: (video) Camera dintr-o mașină care se deplasa în fața camionului a surprins momentul accidentului din Măgdăcești

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise