Ofertă incendiară! Automobilele rulate Skoda pot fi verificate gratuit în service-ul autorizat

Promoţie inedită lansată de reprezentanţa Skoda în ţara noastră. Dealerul propune posesorilor de automobile rulate* de marcă cehă un program de verificare absolut gratuit.

Dacă te numeri printre proprietarii de maşini achiziţionate la mâna a doua şi nu eşti sigur de ce ai cumpărat, beneficiază acum de această ofertă. Automobilele vor fi verificate la service-ul autorizat Skoda în Moldova.

Lucrările de verificare includ:

  1. interogare defecte pe tester;
  2. verificare baterie pe tester;
  3. verificare eficienţă frâne și suspensie;
  4. verificare vizuală lumini, lichide, stare autoturism interior/exterior;
  5. verificare pe elevator (roţi, sistem rulare).

Şi asta nu este tot. În cazul depistării unor defecte după verificare şi dacă vei dori să le remediezi, poţi beneficia cadou de o reducere în valoare de 20% la piese de schimb originale şi manoperă!

Pentru mai multe detalii și programări, puteţi contacta reprezentanţii Skoda la numărul de telefon +373 (22) 406-250. Programarea la service se poate face AICI.

* Ofertă valabilă la prima vizită în service-ul autorizat Skoda până la 31.12.2018, pentru automobilele ŠKODA achiziționate între anii 2010-2018. Eventualele piese şi materiale necesare pentru remedieri, precum şi manopera aferentă, se facturează separat. Ofertele nu se cumulează.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/