(video) „Minuni se mai întâmplă”. Reacţia unui bărbat căruia i-a fost restituită o Toyota Camry după 15 de ani de furtul acesteia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Speranţa moare cu adevărat ultima! Unui locuitor din oraşul Novosibirsk din Federaţia Rusă i-a fost returnat chiar astăzi automobilul care i-a fost furat din garaj în îndepărtatul an 2006! Este vorba despre o Toyota Camry XV30 cumpărată pe atunci nouă din showroom!

Automobilul a fost găsit de către poliţia din Irkutsk în colaborare cu biroul regional al Interpol şi forţele de ordine din Japonia.

Conform unui comunicat de presă, maşina a fost găsită în timpul unei verificări de rutină în trafic şi în timp ce era examinată inspectorii de poliţie au depistat semne de modificare a numărului VIN de pe caroserie.

Experții criminaliști au confirmat acest fapt, dar nu a fost posibil să se stabilească codul aplicat din fabrică deoarece acesta a fost complet distrus. Pe această bază a fost iniţiat un dosar penal în temeiul articolului 326 din Codul Penal al Federației Ruse – „Falsificarea sau distrugerea numărului de identificare a vehiculului” (până la doi ani de închisoare).

Pentru a găsi proprietarul mai uşor s-a făcut un apel la Interpol şi poliţia niponă, care la rândul lor au intrat în contact cu fabrica auto, prin care s-a putut determina numerele originale ale caroseriei şi motorului.

„Nici nu-mi venea să cred că mașina a fost găsită. Am cumpărat-o atunci din showroom şi în acele vremuri era o achiziție foarte scumpă”, a spus proprietarul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/