(video) Modelul care va fi construit pe baza noului show-car Renault Kiger va fi internaţional

Renault a prezentat în India noul model Kiger, dar deocamdată sub forma unui concept, show-car.

Când am auzit despre faptul că este o maşină orientată prioritar pentru piaţa din India am decis că nu are sens de scris despre aceasta, însă după ce am explorat comunicatul de presă oficial şi am aflat că modelul de serie va fi unul internaţional, rapid ne-am schimbat părerea.

Caracteristici cheie:

  • Noul Kiger este un crossover compact, construit de Renault pe baza platformei CMF-A cu tracțiune față. Deşi poartă un statut de concept, potrivit dezvoltatorilor, maşina este deja în proporţie de 80% gata pentru producţia în masă.
  • Lungimea totală nu-i depăşeşte patru metri. Acest lucru a fost făcut special, asta pentru că în India, pentru toate maşinile cu astfel de proporţii se oferă stimulente speciale. Garda la sol măsoară 210 mm.
  • Caracterul de show-car este redat de mai multe elemente precum: roţile cu jante de 19 inci şi design futurist, corpurile foarte mici ale oglinzilor retrovizoare, mânerele neobişnuite ale portierelor, un bodykit cu mai multe inserţii verzi în nuanţă aprinsă, nişte extensii masive pe arcurile roţilor, o terminaţie de eşapament poziţionată central, un suport inedit pentru bagaje pe acoperiş, etc. Cel mai probabil, marea majoritate a celor enumerate nu se vor găsi pe modelul de serie.
  • Designul interior deocamdată este un secret.
  • Sub capotă este aşteptat să aibă un motor natural aspirat de 1.0 litri şi cu trei cilindri (72 CP), în combinaţie cu o cutie mecanică în cinci trepte sau o cutie robotizată cu un singur ambreiaj, ori cu un motor turbo de 1.0 litri, cuplat fie la o cutie mecanică, fie la un variator.

Premiera modelului de serie este aşteptată la începutul anului 2021. Mai târziu, noul Renault Kiger va apărea şi în alte ţări din afara Indiei, însă o listă a acestora nu este dezvăluită la moment.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/