(video) Modelul japonez Mazda CX-8 a suferit un facelift

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Produs din 2017, modelul Mazda CX-8 este o versiune extinsă a familiarului CX-5. Ampatamentul este întins cu 230 mm (până la 2.930 mm), lungimea totală este cu 350 mm mai mare (până la 4.900 mm), iar în cabină are trei rânduri de scaune.

Inițial, CX-8 a fost creat pentru piața japoneză, unde nu există un model CX-9 full-size, dar ulterior a fost introdus în ţări precum China, Australia și Asia de Sud-Est, astfel că există şi cu volan pe stânga. Şi abia acum SUV-ul s-a ales cu un facelift.

Modificările făcute de Mazda s-au făcut în stilul celor implementate pe CX-5 în urmă cu un an. A primit faruri adaptive noi (cu program avansat de funcționare), alte stopuri și bare de protecție modificate, iar inserțiile negre „extra” au dispărut de pe faţă, devenind vizual mai curată. Grila de radiator cu textură specifică, care anterior era pusă doar pe modelul în echipare de top, este acum standard. Paleta de culori a fost extinsă, inclusiv cu cea nouă introdusă pe CX-60.

Odată cu acest facelift se introduc aşa-numite pachete de styling. Grand Journey se adresează iubitorilor de călătorii și se remarcă printr-un decor argintiu. Finisajul negru este oferit pe Sports Appearance ( în format lucios) și Black Tone Edition (mat). Iar cu echiparea de top Exclusive Mode (care include tapiţerie Nappa şi scaunele individuale pe al doilea rând, reglabile electrice şi separate de o consolă între ele) maşina are un kit de caroserie în culoarea acesteia.

Designul în habitaclu nu s-a schimbat prea mult. Noi sunt doar scaunele frontale, cu o umplutură diferită și un profil optimizat. Gama de materiale pentru finisare a fost revizuită. Sistemul multimedia, operabil pe un monitor de 10.25 inchi, suportă acum Apple CarPlay wireless. Au apărut porturi USB-C, inclusiv pe al treilea rând, dar şi un TV tuner, printre altele.

La capitol tehnic, şasiul a fost modernizat: au apărut noi arcuri și amortizoare de suspensie şi a crescut rigiditatea subcadrelor. Motoarele sunt aceleași: benzinar natural aspirat de 2.5 litri (190 CP), versiunea sa turbo (230 CP) sau un turbodiesel de 2.2 litri (200 CP). Toate sunt cuplate la o cutie de viteze automată cu șase trepte, care a beneficiat de setări optimizate. Tracţiunea poate fi pe puntea din faţă sau integrală. Versiunea Grand Journey vine standard cu AWD şi are un mod suplimentar de conducere Off-Road.

În Japonia, vânzările lui Mazda CX-8 facelift vor începe chiar la sfârșitul anului. Prețurile încep de la 20.400 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/