(video) Momentul accidentării unui motociclist în capitală. Camera de bord l-a văzut, dar şoferul nu

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident în celebra intersecție Decebal-Trandafirilor din capitală. A avut loc în weekend şi a fost surprins de o cameră de bord, chiar de cea a uneia dintre părţile implicate. Un motociclist a fost luat pe capota unui automobil.

Proprietarul camerei de bord este acum în căutarea unei înregistrări video alternative pentru că pe numele său a fost pornit un proces penal. Acesta afirmă că vizibilitatea manevrei neașteptate a motociclistului a fost limitată de montantul parbrizului, iar eventuala frânare de urgenţă nu a mai contribuit cu nimic la evitarea impactului.

Drept urmare, motociclistul s-a ales cu o fractură dublă a piciorului.

Atenţie, imagini cu impact emoţional!

Conform datelor Poliţiei Capitalei, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă Svetlana Scripnic, conducătorul motocicletei Honda era un tânăr de 35 de ani. Automobilul Skoda era condus de un bărbat de 39 de ani. În dependență de gravitatea leziunilor, conducătorul vinovat urmează a fi sancționat.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise