(video) Momentul accidentului de aseară din sectorul Botanica. Victima a fost aruncată la câţiva metri

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu a mai ajuns acasă la copii, familie sau apropiați… În seara zilei de ieri, pe strada Grădina Botanică, practic în intersecția cu strada Salcâmilor, o femeie a fost lovită mortal de un autoturism. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord.

Potrivit unui martor ocular al incidentului, lovitura a fost atât de puternică încât victima a fost aruncată la câţiva metri distanţă de la locul impactului. S-a întâmplat în condiţii de carosabil umed şi vizibilitate redusă. Totul strălucea în ochii şoferului, unde mai pui că victima ar fi fost îmbrăcată în haine cu tentă redusă.

Vinovat de accident se face un bărbat în vârstă de 60 de ani. În acest context, dorim să atragem atenţia şoferilor în vârstă pentru a conduce cu o mai mare prudenţă, dat fiind faptul că o dată cu vârsta vederea nu mai este atât de ageră precum în tinereţe, iar capacitatea de reacţie este deja departe de a fi superioară!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise