(video) Cinci accidente care au devenit virale în ultimele 48 de ore, inclusiv cu un BelAZ răsturnat de la 40 m înălţime

În acest articol am decis să compilăm cinci accidente cu implicarea celor mai diverse maşini, pe care le-am observat şi noi în spaţiul online după ce au devenit virale într-un timp foarte scurt. Unul dintre ele a implicat chiar un BelAZ de 40 de tone care s-a răsturnat cu roţile în sus, ceea ce nu vezi chiar în fiecare zi!

Conform informaţiilor disponibile, supercarul scump finisat cu fibră de carbon de culoare purpurie a fost avariat pe o şosea de lângă Dallas, Texas, însă nu se cunoaşte exact dacă a fost implicată şi o altă maşină. La volan se afla un tânăr de 17 ani, feciorul unul colecţionar de automobile care şi-a primit noua decapotabilă abia recent, în iunie 2020.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă reparaţiile vor costa scump după ce partea frontală a maşinii a fost distrusă, iar mai multe piese au fost împrăştiate pe carosabil. Chiar şi airbag-urile au fost declanșate, însă noroc este că motorul de 6.0 litri şi cu 774 CP se află în spate.

Iată cum arăta maşina înainte de accident:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tim Gillean (@tim_gillean)

S-a întâmplat pe un drum din Marea Britanie. Detaliile despre accident sunt puține, dar se pare că șoferul i-a pierdut controlul volanului pe un drum de țară și s-a izbit de câțiva copaci, distrugându-i partea frontal-laterală.

Chiar recent, acest exemplar a fost văzut în emisiunea Top Gear când s-a încercat cu el atingerea vitezei maxime pe care o poate înregistra – 350 km/h.

Dacă maşina nu va mai putea fi reparată, înseamnă că în toată Marea Britanie vor rămâne doar 27 de exemplare.

  • Accident cu implicarea unui Porsche Taycan, posibil în versiune de top Turbo S!

S-a întâmplat la fel undeva în Marea Britanie. Cel mai probabil şoferul a încurcat pedalele şi iată la ce a dus asta.

https://i.imgur.com/UGTL0Rd.mp4
  • Accident într-o carieră cu implicarea unui BelAZ de 40 de tone!

Șoferul camionului uriaș a reușit să părăsească cabina și a supraviețuit cu câteva traumatisme. Accidentul s-a produs la una dintre carierele combinatului de minerit și rafinare din Kachkanar, Rusia.

La descărcare, șoferul nu s-a oprit la o distanță sigură faţă de marginea muntelui de piatră, astfel încât mașinăria a alunecat când i-a fost ridicată bena şi drept urmare a căzut de la o înălţime de 40 de metri, răsturnându-se cu roţile în sus, după care a luat foc.

S-a mai stabilit că şi grămada de piatră a fost depozitată cu încălcări, lucru care a contribuit la producerea accidentului de şantier.

Amintim că un BelAZ, în dependență de model, poate ajunge să coste chiar şi peste două milioane de dolari SUA!

Cu câteva zile mai devreme, un proaspăt livrat McLaren Speedtail a fost avariat în timpul unui accident pe circuitul Fuji Speedway din Japonia. Maşina participa într-un track day şi din câte se pare şoferul i-a pierdut controlul, intrând într-un parapet şi stricându-i partea frontală.

Amintim că în total vor exista doar 106 exemplare.

VIDEO: instagram.com/only.speedtail

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/