(video) Momentul accidentului de pe strada Alba Iulia, cu implicarea unui troleibuz. În ce s-a lovit de fapt

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După publicarea primelor informații, un cititor AutoBlog.MD ne-a arătat momentul accidentului de aseară de pe strada Alba Iulia, unde un troleibuz a avut un contact cu o mașină parcată. Imaginile dezvăluie că troleibuzul nu s-a atins de colțul mașinii (de bara de protecție), ci de fapt de hayonul acesteia care era deschis în momentul când trecuse pe alături!

Nu este clar dacă șoferul de troleibuz a observat hayonul deschis al Mercedes-ului, care a ”tăiat” practic geamurile și acestea s-au spart în consecință. Dacă totuși a observat într-un ultim moment obstacolul, oricum nu s-a depărtat suficient pentru a evita contactul. Milimetri suplimentari spre stânga ar fi dus deja la un accident cu un autoturism de pe banda alăturată.

Situația a avut loc lângă stația de așteptare de lângă Piața Delfin.

VIDEO: facebook.com/AndrianPhotodirector

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise