(video) Nu se văd bine indicatoarele și marcajele? Iată cum un șofer și-a deteriorat mașina în drum spre Stăuceni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de bord a unui șofer care se îndrepta ieri după amiaza spre Stăuceni a surprins acțiunile vecinului de pe banda stângă. Acesta ar fi folosit acea bandă dedicată de virare spre METRO pentru a încerca o depășire a mai multor autovehicule pe stânga, însă până la urmă a luat cu viteză o bordură și a deteriorat nesemnificativ automobilul pe care îl conducea.

Bărbatul care a făcut publice imaginile a putut anticipa un contact, căci în circumstanțe ușor diferite, din cauza unei prostii, s-ar fi întâmplat un accident care punea în dificultate și buna desfășurare a traficului. „Demență sau curaj? Atât de multe întrebări și atât de puține răspunsuri…”, este comentariul ce însoțește secvența video.

De ce există astfel de șoferi periculoși pe drumurile publice?…

VIDEO: facebook.com/burkovskiyedward

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise