(video) Atenţia la detalii este incredibilă! Vezi îndeaproape cum arată un nou Koenigsegg Jesko

Jesko este cel mai nou model al companiei suedeze Koenigsegg, localizată în oraşul Angelholm. Acesta a debutat în luna martie la Salonul Auto de la Geneva şi despre el s-a promis că este capabil să spargă bariera de viteză de 300 de mile pe oră sau 483 de km/h!

Nu este nici o îndoială că acest automobil, care poartă numele tatălui lui Christian von Koenigsegg, este o adevărată capodoperă tehnologică. Un filmuleţ de 21 de minute oferă un tur cuprinzător peste noul Jesko, aducând mai multă lumină peste unele dintre caracteristicile sale cheie, văzute deocamdată de foarte puţină lume.

Vezi şi: GENEVA 2019: Noul Koenigsegg Jesko poate atinge peste 480 de km/h – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi şi: Ce maşini se conduc în familia lui Christian von Koenigsegg dacă tot face unele de milioane de euro

Brooks Weisblat, fondatorul comunităţii DragTimes, cel care deţine mai multe maşini sportive şi va avea la fel unul dintre primele Tesla Roadster, a vizitat recent un nou dealer Koenigsegg din Florida. Acolo a avut ocazia de a petrece ceva timp cu una din cele două versiuni ale hipercarului suedez, mai exact cu așa-numita ediție Track, orientată mai mult pentru utilizarea pe circuite. Cealaltă versiune este cea care va putea atinge peste 483 de km/h şi care va fi lansată mai târziu.

Acest tur video începe prin prezentarea compartimentului motorului, acolo unde se află și noua cutie de viteze automată cu nouă trepte. De asemenea vedem suspensia triplex sofisticată. Un detaliu interesant este că Koenigsegg îşi pune logoul său pe multe componente, inclusiv solenoizi de transmisie și braţe de suspensie. Atenția la detalii este incredibilă.

Printre altele care le aflăm este o dată diferită de start a livrărilor – 2023! Amintim că toate cele 125 de exemplare ale modelului sunt deja vândute, iar producţia într-o astfel de situaţie ar trebui să înceapă peste vreo doi ani. Toate componentele automobilului sunt făcute în Angelholm, în afară de anvelope.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Iată cum decurg crash testele maşinilor scumpe produse de Koenigsegg

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/