(video) Momentul accidentului din Comrat. Cum un automobil cu numere străine a intrat sub un pickup

0

(update #2) Iată şi momentul accidentului surprins de o cameră de supraveghere.

https://www.facebook.com/mahalesbad/videos/10222285340544764/


(update) Un martor al accidentului povestește că automobilul Mazda a intrat sub pickup când conducătorul acestuia exact se întâmpla să-l parcheze lângă biroul unui notar de pe strada Lenin. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

FOTO: facebook.com/CEADIR.LUNGA.GAGAUZIA

(ştirea iniţială) Accident în Comrat. Un automobil cu numere străine a intrat sub un pickup

Un accident de circulaţie s-a produs în această după amiază în oraşul Comrat. Un automobil de marcă Mazda, înmatriculat în Bulgaria, a fost direcţionat astfel încât a intrat sub un pickup Mitsubishi cu toată partea sa frontală. Ultimul stătea cel mai probabil parcat.

Impactul a fost atât de puternic, încât a fost resimţit de conducătorul Mazda, care a primit o pernă de aer drept în faţă.

Circumstanțele accidentului se stabilesc şi vom reveni cu un update dacă vom reuşi să facem rost de informaţii oficiale. Nu se exclude că şoferul ar fi pierdut controlul din cauza vitezei de deplasare neadaptate.

Sursă video: Automobilistmd

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata