(video) Momentul accidentului din PMAN cu implicarea maşinii cu numere CD. Iată cine e vinovat

1

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În spaţiul online au apărut imagini cu momentul accidentului care s-a produs marţi seara în PMAN şi a implicat un automobil de lux cu plăcuţe de înmatriculare diplomatică (seria CD). Acestea au fost surprinse de o cameră de bord a unui şofer care se afla pe contrasens, el dorind să rămână anonim.

Vinovat clar de producerea accidentului este persoana ce manipula un Mercedes-Benz E-Class. Odată cu includerea culorii verzi în semafor, acesta ar fi accelerat de pe loc cu pedala apăsată în podea (reieşind cu ce viteză apare în cadru), însă ulterior ar fi pierdut controlul volanului. Rezultatul: a lovit un Hyundai din spate, iar acesta din urmă a fost proiectat în lateralul unui Audi ce se deplasa pe banda alăturată.

Conform datelor poliţiei, în spatele volanului Mercedes-ului negru era un tânăr în vârstă de doar 21 de ani, deci fără mare experienţă de condus.

VIDEO: martor ocular anonim

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

1 Comentariu
  1. […] În spaţiul online au apărut imagini cu momentul accidentului care s-a produs marţi seara în PMAN şi a implicat un automobil de lux cu plăcuţe de înmatriculare diplomatică (seria CD). Acestea au fost surprinse de o cameră de bord a unui şofer care se afla pe contrasens, el dorind să rămână anonim, conform autoblog.md. […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata