(video) Momentul accidentului prostesc de pe strada Alecu Russo

Către ora amiezii, în ziua de luni, 13 ianuarie, pe strada Alecu Russo din sectorul Ciocana a avut loc un accident rutier dur. Conducătorul unui automobil de model KIA i-a pierdut controlul şi acesta a derapat, intrând într-un pilon, după care într-un copac.

O cameră de bord dintr-o maşină care rula pe contrasens a surprins momentul, dar şi din ce cauză s-a întâmplat asta. Imaginile arată cum autovehiculul care circula în faţa camerei, la un moment dat frânează şi conducătoru-i a făcut asta pentru a evita un impact frontal.

Vitezomanul cu KIA a ieşit uşor pe contrasens, efectuând astfel o depăşire neregulamentară, iar pentru a reveni pe sensul de circulaţie corect a efectuat o întoarcere prea bruscă a volanului.

Din fericire nimeni altcineva nu a avut de suferit şi nici un alt vehicul nu a fost avariat. Poliţia a constatat ulterior că la volan se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, evident fără experienţă de conducere.

La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă care a transportat un pasager în vârstă de 21 de ani la spital.

Pentru o perioadă de timp s-au format în zonă şi ambuteiaje, asta pentru că maşina s-a oprit ocupând două din trei benzi.

FOTO: facebook.com/Aliona Darii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

(video) Accident într-un sens giratoriu de pe strada Alecu Russo. O maşină s-a răsturnat

(video) Un tupeist a arătat “cum trebuie” depăşite toate coloanele de maşini care se formează des pe str. Alecu Russo

https://autoblog.md/video-chisinau-accident-filmat-cu-drona-un-sofer-ar-fi-adormit-la-volan-si-a-iesit-pe-contrasens/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/