(video) Momentul tamponării femeii pe traseul Chişinău-Vatra! Incredibil ce a făcut înainte de asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Aseară, pe traseul Chişinău-Străşeni, pe tronsonul care leagă capitala de localitățile Truşeni şi Vatra, până a ajunge la acestea, o femeie a fost lovită în plin de un autoturism. Aceasta se afla în mijlocul drumului şi a ales să-l traverseze complet neregulamentar! A încercat să treacă drumul peste parapetul din beton care desparte sensurile de circulație!

Din imaginile video, care au devenit rapid virale în spaţiul online şi de sursa exactă a cărora nu am mai putut da, se pot vedea câteva tentative ale femeii de a depăşi obstacolul din mijlocul traseului. Ulterior, după ce a căzut jos, a renunţat să înainteze după cum şi-a propus şi a decis să se întoarcă înapoi de unde a pornit.

Însă mare greşeală! Nici aceasta nu s-a asigurat şi nici conducătorul auto care a lovit-o cu maşina nu a observat-o, dar nici timp de reacţie nu ar mai fi avut suficient. Un alt şofer care a ieşit dintr-o parcare din preajmă, fiind şocat de cele văzute, a încercat să-şi atenționeze colegii din trafic şi chiar a blocat una dintre benzi pentru a opri circulaţia şi a securiza cumva trecerea femeii înapoi pe acostament, însă nu a reuşit din păcate.

Apropo, nu vi se pare şi vouă că femeia era puţin dezorientată, manifestând un comportament neadecvat? Să fi fost în stare de ebrietate?

Atenţie, imagini cu impact emoţional!

Iar cu puţin timp înainte de accidentul de mai sus, un altul era să se producă pe strada Alecu Russo din capitală:

VIDEO: facebook.com/dima.spatari.9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/