(video) Momentul unui accident cu Ferrari SF90. Conducătorul nu a putut ieşi decât pe fereastră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Săptămâna trecută în Halesowen, lângă Birmingham, Marea Britanie, conducătorul unui Ferrari SF90 Stradale i-a pierdut controlul şi a intrat frontal într-un automobil parcat la marginea străzii, generând din inerţie contacte între alte patru maşini din spatele acestuia.

Imaginile cu momentul accidentului au fost surprinse de câteva camere de supraveghere. Una dintre ele arată că şoferul a preferat să părăsească habitaclul prin fereastră, semn că uşa s-ar fi blocat.

Serviciul de pompieri și salvare din West Midlands a spus că șoferul a părăsit locul accidentului până la venirea poliţiei, motiv pentru care forţele de ordine au reţinut supercarul cu peste 1.000 de cai putere.

Ulterior acesta a fost identificat şi s-a luat legătura cu un avocat. S-a constatat că a plecat de acolo pentru a obține ajutor medical înainte de sosirea poliției și nu pentru că ar fi fost beat.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/