(video) Momentul unui accident cu implicarea a trei maşini Ferrari. Poliția a închis ochii la viteză

CF Charities, o organizație din Pennsylvania, a găzduit în weekend-ul trecut un eveniment caritabil anual în oraşul Philadelphia. În timpul acestuia, sute de posesori de maşini sport şi exotice şi-au dat întâlnire şi chiar au călătorit prin metropolă.

Totul, desigur, pentru a strânge bani pentru caritate. Poliția locală chiar a oferit asistență, escortând conducătorii de McLaren, Lamborghini și Ferrari, și chiar a închis unele drumuri complet.

Potrivit comentariilor de pe Ferrari Chat, accidentul cu implicarea unui model 488 GTB, 458 Italia şi 488 Pista, s-a produs în dimineața zilei de duminică. Poliția a închis o scurtă porțiune de autostradă pentru un timp, cu scopul de a menține maşinile laolaltă, dar asta i-a făcut pe unii din trafic să-şi facă de cap.

Potrivit martorilor și participanților la eveniment, poliția a închis ochii cu privire la viteză și chiar a sugerat şoferilor să traverseze autostrada cât mai repede posibil, astfel încât să o poată deschide imediat.

VIDEO: tiktok.com/@125dan125

Vezi şi: (foto/video) No comment: Trei exemplare LaFerrari accidentate într-o zi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/