(video) Momentul unui accident în centrul capitalei. Un șofer și-a pus indirect mașina la bătaie, salvând pietoni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un șofer se consultă pe o rețea de socializare cu privire la situația în care s-a pomenit. Luni, 20 noiembrie, în jurul orei 14:00, un BMW și o Toyota s-au ciocnit în intersecția bd. Ștefan cel Mare cu strada Petru Movilă, intersecție care nu era dirijată în acel moment de semafoare. Momentul accidentului a fost filmat de camera de bord din Toyota.

Conform datelor Poliției Capitalei, accidentul nu s-a soldat cu victime. Totodată ni s-a confirmat faptul că la volanul BMW-ului se afla un cetățean străin. Acesta deține drept de conducere, însă un permis nu avea fizic asupra sa. Într-un final, a fost sancționat nu doar șoferul din Toyota, ci și cel din BMW, cu 3.000 de lei pentru lipsa actului la el.

Întrebarea principală la care caută un răspuns conducătorul din Toyota este dacă merită să conteste procesul său verbal în instanța de judecată?

🤔 O situație destul de încurcată. Și mă interesează părerea dumneavoastră! ©️ EduardIeri am fost implicat într-un accident la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Petru Movilă – intersecția nedirijata în acel moment de semafoare🚧👮‍♀️Conform deciziei polițistului, care a investigat cazul, eu mă fac vinovat în aceasta situație și m-am ales cu proces pentru neacordarea priorității celui cu BMW-ul care zbura cât pe ce să ucidă pietonii care traversau în acel moment bulevardul.❓Soferul BMW-ul SCT283 stiu că nu avea permis de conducere.Discuțiile cu poliția vizând pietonii ce traversau și carora obligatoriu trebuia sa le fie cedata trecerea, cum a facut-o cei din benzile din stânga și troleibuzul de pe banda 1 dreapta, nu s-au soldat cu succes. Eu eram obligat sa cedez trecerea BMW-ului – poziția fermă a poliției. Dacă incetineam jumătate de metru mai devreme erau sa fie accidentati cei doi pietoni dar s-a primit așa ca automobilul meu a servit ca un scut de protectie pentru aceștea care au plecat în voie mai departe. Am insistat la polițist să-i fie întocmit șoferului BMW-ului proces pentru neacordarea prioritatii pietonilor – trebuie de verificat dacă a făcut-o.❓Cum credeți, merită sa contest procesul meu în judecată?

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Miercuri, 22 noiembrie 2023

Cmentariile sunt închise