(video) Momentul unui accident minor la ieșirea din capitală. O mașină mică a intrat în fața unui camion cărui nu i-a cedat trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În trafic intens, în sensul giratoriu de la ieșirea din capitală de pe strada Calea Ieșilor, este extrem de importantă respectarea întocmai a regulilor de circulație rutieră. De altfel te poți pomeni în situații neplăcute de genul dat.

Un conducător auto a decis să se strecoare printre autovehicule în loc să le cedeze trecerea și a pățit-o. Chiar dacă a văzut cu siguranță ce se apropie din stânga și a auzit cu siguranță despre unghiul mort la mașinăriile de mare tonaj, oricum s-a băgat în fața lui. Spațiul în care a intrat autoturismul și dimensiunea sa mică l-au făcut invizibil pentru camionagiul care înainta regulamentar.

Poliția Capitalei a înregistrat accidentul, însă un echipaj nu a intervenit pentru documentare, semn că cei doi s-au înțeles rapid pe loc pentru a nu deveni o piedică enormă.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise