in , , ,

(video) Momentul unui accident pe strada Voluntarilor. O şoferiţă loveşte un troleibuz, după care alte două maşini cu spatele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Momentul producerii unui accident, care s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe strada Voluntarilor din sectorul Ciocana, a ajuns a fi imortalizat de o cameră de bord. Imaginile au fost publicate de curând şi pe o reţea de socializare.

Fără prea multe comentarii puteţi vedea singuri ce şi cum s-a întâmplat. La volanul maşinii de culoare roşie se afla o doamnă care nu a fost destul de atentă în manevre şi ar fi încurcat pedalele.

Svetlana Scripnic, ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, ne-a comunicat pe seama acestui caz că toţi cei implicați s-au înțeles pe cale amiabilă.

VIDEO: facebook.com/Nichita Ursu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!