(foto) Frumuseţe rară. Koenigsegg i-a dedicat regretatului interpret Prince un Regera

Compania Koenigsegg a lansat o maşină specială Regera care a fost dedicată regretatului interpret american Prince. Hipercarul cu 1.500 de cai putere “sub capotă” a primit o caroserie specială, decorată în cinstea piesei şi albumului celebru Purple Rain, care a fost lansat la mijlocul anilor ’80.

Iniţial suedezii doreau ca să folosească pentru exterior o schemă de culori aurie-violetă, însă ulterior au schimbat elementele care se preconizau a fi aurii cu unele de culoarea gri închisă, păstrând astfel aspectul tradiţional al detaliilor din carbon.

Mai mult, în “livrea” au fost folosite linii de culoare albă deasupra şi pe lateral, iar etrierele sunt de asemenea albe.

Habitaclul super hibridului este făcut în culori deschise. Peste tot, în afară de elementele din fibră de carbon şi metal, se regăseşte piele de culoare albă. Pe scaune şi uşi sunt cusături pentru contrast.

La partea tehnică nu s-au făcut modificări. A rămas aceeaşi unitate de propulsie compusă dintr-un V8 twin-turbo de 5.0 litri, trei motoare electrice, un set de acumulatori şi o transmisie KDD. Puterea totală atinge 1.500 de CP şi aproximativ 2.000 de Nm.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto/video) GENEVA 2016: Premieră mondială – Koenigsegg Regera

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/