(video) Momentul unui accident produs pe strada Grenoble. Două mașini s-au lovit puternic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulație grav s-a produs spre seara zilei de 6 iunie, iar mai târziu a fost făcut public momentul și circumstanțele în care s-a întâmplat. O cameră de bord dintr-un automobil care urma Toyota a filmat totul. Imaginile arată că un echipaj de poliție era în preajmă și inspectorii la fel ar fi văzut momentul.

Conform informațiilor care ne-au fost relatate de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, accidentul a fost înregistrat oficial la ora 17:16. S-a produs lângă intersecția străzilor Grenoble și Cuza Vodă. Coliziunea dintre o Dacia Sandero și o Toyota Land Cruiser a implicat involuntar și un Jaguar E-Pace parcat la marginea drumului.

Chiar dacă nimeni nu a avut de suferit, o ambulanță oricum a fost văzută la fața locului. Vârsta șoferilor implicați nu este cunoscută și nici intenția pe care a avut cel din Dacia. Însă cert este că persoana de la cârma SUV-ului la accelerat binișor imediat după semafor, iar frâna a apăsat-o prea târziu.

VIDEO: t.me/echipa902, facebook.com/viktor.vlasov.73

Vezi și: (video) Momentul producerii unui accident grav pe strada Miorița. Șoferul din VW a fugit de la fața locului

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise